Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο Άργος»


Αγαπητοί κύριοι,


Σας γνωρίζουμε ότι πριν λίγο καιρό στο Σ.Σ. Κατερίνης στο πάρκιγκ του Μαρινόπουλου δηλητηριάστηκαν τρία αδέσποτα σκυλιά που ζούσαν στην περιοχή αυτή για αρκετά χρόνια.
Τα σκυλιά αυτά ζούσαν με τη φροντίδα του Φιλοζωικού Σωματείου «Άργος» έχοντας ιατρική φροντίδα (περίθαλψη) αλλά παράλληλα είχαν και τη φροντίδα των φιλόζωων πολιτών της γύρω περιοχής. Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν είχαν επιθετικές τάσεις και δεν δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα σε οιονδήποτε. Ήταν στειρωμένα και εμβολιασμένα και ο Σύλλογός μας φρόντιζε με τα μέλη του την καλή υγεία των συγκεκριμένων ζώων.
Όμως κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία των ζώων με αποτέλεσμα να εξοντωθούν μαζικά από δηλητηρίαση και φυσικό ήταν, όταν πήγαμε να παραλάβουμε αυτά, είχαν απομακρυνθεί για να μη γίνει νεκροψία.Συλλογικά καταδικάζουμε τις συγκεκριμένες πράξεις οι οποίες βάσει νόμου «η δολοφονία ενός ζώου, η κακοποίηση καθώς και ο βασανισμός αποτελούν σοβαρά παραπτώματα και τιμωρούνται με φυλακίσεις έως και πέντε μηνών και με χρηματικές ποινές έως και 1.500 ευρώ.
Με εξαιρετική τιμή
Ο Πρόεδρος  Ηλίας Χρυσικός
Η Γενική Γραμματέας   Μαρία Καλοτίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου